ATELIER

In het atelier Huize Barkeloo ontmoeten de leden van KSK’80 elkaar elke week om te tekenen en schilderen. KSK’80 biedt een fijne ondersteuning en veel gezelligheid. In ons atelier is het prettig werken achter een schildersezel of gewoon aan tafel. Men kan er zelfs gebruikmaken van een kleine pers voor bijvoorbeeld linoleumdruk.

Er is een oven beschikbaar die bij de keramiekgroep gebruikt wordt. KSK’80 telt een aantal groepen en om de 14 dagen is er begeleiding van een docent. Dit zijn professionele kunstenaars met veel ervaring, die de leden ten dienste staan tijdens de bijeenkomsten.

Het is ook mogelijk om vrij te werken.

In het atelier Huize Barkeloo ontmoeten de leden van KSK’80 elkaar elke week om te tekenen en schilderen. KSK’80 biedt een fijne ondersteuning en veel gezelligheid. In ons atelier is het prettig werken achter een schildersezel of gewoon aan tafel. Men kan er zelfs gebruikmaken van een kleine pers voor bijvoorbeeld linoleumdruk. Er is een oven beschikbaar die bij de keramiekgroep gebruikt wordt. KSK’80 telt een aantal groepen en om de 14 dagen is er begeleiding van een docent. Dit zijn professionele kunstenaars met veel ervaring, die de leden ten dienste staan tijdens de bijeenkomsten.

Het is ook mogelijk om vrij te werken.


Er wordt met allerlei verschillende materialen gewerkt: